مشاهده گستره فعالیت ها و خدمات آزمایشگاه دولت الکترونیک
با گسترش ابعاد فعالیت کسب و کارها و سامانهها، دادههای زیادی تولید میشوند که باساماندهی و استفاده هوشمندانه از آنها، میتوان به ارتقای سطح مدیریت مدیران سازمان و نیز عملکرد کلی سازمان کمک نمود. نیازسنجی، جمعآوری دادهها، آمادهسازی برای تحلیل، توسعه و اجرای گزارشهای تحلیل داده و نیز توسعه داشبوردهای مدیریتی و بصریسازی دادهها از جمله اقداماتی هستند که در این بخش انجام میشوند.
فرايندی که در آن پس از تعیین اهداف و سئوالات، اقدام به جمعآوری، تبدیل، تمیزسازی و مدلسازی دادهها با هدف رسیدن به پاسخ سئوالات و نیز، تولید گزارشهای کارآمد مدیریتی برای بخشهای مختلف سازمان بویژه مدیران عالی انجام میگیرد. در واقع با تحلیل داده مانند چراغ قوه در تاریکی، موجب روشن نمودن نقاط تاریک سازمان خواهد شد که از دید مدیران مغفول میماند.
بسیاری از سازمانها و شرکتها برای مدیریت فرایندهای داخلی و بیرونی خود، نیازمند استفاده از سامانههای تحت وب هستند. تعیین دقیق نیازمندیها (RFP)، تعیین نحوه توسعه سامانه (داخلی یا برون سپاری)، انتخاب بهترین تیم، عقد قرارداد، تعیین مشاور و ناظر بر پروژه، شناخت فرایندها توسط پیمانکار، طراحی UI/UX، توسعه سامانه، تست، پیادهسازی و در نهایت استقرار، گامهای عملی توسعه سامانهها هستند. تیم توسعه فنی آزمایشگاه توسعه دولت الکترونیک، با استفاده از متد Agile، ضمن تدقیق نیازمندیهای کارفرما، همانند تیم توسعه نرمافزار داخل سازمان، در کنار آنها قرار گرفته و گام به گام مراحل توسعه نرم افزار را به انجام میرساند. تجارب فنی و اجرای پروژههای ملی، زمان و هزینه مناسب و طراحی گرافیکی و فنی کاربرپسند سامانهها، از جمله مزیتهای آزمایشگاه است.
بسیاری از مدیران و افرادی که در مقام کارفرما، قصد توسعه سامانه و یا طراحی داشبوردهای مدیریتی را دارند، شناختی از مسیری که میبایست طی کنند ندارند. همین امر موجب تهیه غیردقیق RFP، انتخاب نادرست تیم نرمافزاری، عدم برآورد صحیح از زمان و هزینه پیادهسازی سامانه، بروز اختلاف با تیم نرمافزاری بدلیل عدم اطلاع از مفاهیم فنی، نارضایتی از توسعه سامانه و در برخی موارد، شکست پروژههای نرمافزاری خواهد شد. آزمایشگاه، اقدام به تهیه بسته فشرده آموزش صفر تا صد تعریف پروژههای طراحی و پیادهسازی سامانه تا نقطه پیادهسازی و اجرا نموده است که از هدررفت هزینه و زمان سازمانها و شرکتها جلوگیری خواهد کرد.
قرار نیست همه مدیران و همه سازمانها توان اجرای صفر تا صد پروژههای نرمافزاری را داشته باشند. این کار، یک کار تخصصی تمام وقت است که در کنار دانش فنی، نیازمند تجارب قبلی نیز هست. بسیاری از سازمانها اطلاعی از نقش و وظایف مشاور و ناظر در پروژه را ندارند. مشاور نیازمندیها و دغدغههای سازمان را به زبان پیمانکار ترجمه میکند! در کنار نقش مشاوره، ناظر، پروژه را در مسیر معین شده راهبری میکند و از بروز اختلافات و نیز، نقایص عملکردی پیمانکاران جلوگیری میکند. پروژه موفق، حتما مشاور و ناظر خوب و مسلطی را در کنار خود دارد. آزمایشگاه، تیمی از مشاورین و ناظرین برجسته که تجربه پروژههای مختلف را دارند را در اختیار سازمانها و پروژهها قرار میدهد.
لطفا برای دریافت مشاوره و اطلاع از خدمات ما با شمارههای زیر تماس بگیرید:
۰۲۱-۶۶۹۷۷۸۰۰
داخلی: ۲۰۳ و ۲۰۵
توسعه سامانه های دولت الکترونیک، بدلایل مختلف تبدیل به یک اقدام لوکس و خارج از دسترس برخی از سازمان ها و مدیران شده است. تغییر نیازها و اولویت ها به مروز زمان نیز، موجب تعامل مبتنی بر روال مشخص در این پروژه ها را با مشکل مواجه کرده است. بهترین راهکار، توسعه سامانه ها و اجرای پایلوت در محیط آزمایشگاهی و سپس، توسعه کاربردهای آن است. در آزمایشگاه توسعه دولت الکترونیک، با نهایت چابکی و تجارب فنی و مدیریتی، امکان رشد و توسعه حکمرانی هوشمند، مبتنی بر فناوری اطلاعات را فراهم نموده ایم.